Tot Rètol

Vehicles

Vehicles

MARCATGE DE VEHICLES.-

La imatge d’una empresa es basa en els elements visuals que la identifiquen i la diferencien de la resta.
La retolació és un d’aquests elements que amb més força caracteritzen i defineixen una empresa, un establiment, un servei…

Des de 1989 a Tot Rètol aglutinem en un equip multidisciplinari l’assessorament, el disseny i la fabricació dels seus productes, aportant solucions innovadores per tal d’aconseguir un resultat competent, racional i estètic.

Els vehicles d’empresa són un excel·lent suport per aplicar-hi convenientment la imatge corporativa però també es poden utilitzar com a autèntics anuncis mòbils, promovent productes o serveis, de forma seductora.

Actualment, la incorporació de les noves tocnologies d’impressió digital i de nous materials ultraadaptables també ens permet poder fer aplicacions integrals molt espectaculars.

Per ajudar-te a definir la millor aplicació de marca en el teu vehicle i aconseguir un resultat òptim, et plantegem dos possibles nivells d’actuació:

A>
Desenvolupem la imatge gràfica i la seva adaptació als diferents models de vehicles i n’elaborem la maqueta prèvia.

B>
Preparem i imprimim els vinils utilitzant materials d’alta qualitat i sistemes d’impressió digital d’última generació. Els apliquem convenientment sobre els vehicles, i tot està realitzat per professionals amb experiència.