Tot Rètol

Industrials

Industrials

RÈTOLS Industrials.-

La imatge d’una empresa es basa en els elements visuals que la identifiquen i la diferencien de la resta. Els rètols són un d’aquests elements que amb més força caracteritzen i defineixen una empresa, un establiment, un servei…

Des de 1989, a Tot Rètol aglutinem en un equip multidisciplinari l’assessorament, el disseny i la fabricació dels seus productes, aportant solucions innovadores per tal d’aconseguir un resultat competent, racional i estètic.

A les botigues i empreses comercials, és molt important un aspecte exterior i interior atractiu, coherent i eficaç, per tal de crear una correcta interpretació de la imatge de la marca, la qual farà més atractius els seus productes i més fidels els seus clients.

Els edificis i les naus industrials, amb façanes més grans i amb un entorn urbanístic específic i amb la necessitat de ser visibles des de més lluny, determinen un format i materials concrets, per una ràpida i fàcil identificació.

Per ajudar-te a definir la millor aplicació de marca en el teu establiment i aconseguir un resultat òptim, et plantegem tres possibles nivells d’actuació.

A>
Analitzem l’entorn més proper de la marca i de la pròpia empresa, la seva competència i les tendències actuals del mercat, definint el públic objectiu i determinant les seves necessitats i poder d’aquesta manera establir eficaçment el concepte bàsic de comunicació.

B>
Desenvolupem la imatge gràfica i la seva adaptació als diferents suports i materials, i elaborem el projecte descriptiu previ.

C>
Fabriquem, a les nostres instal·lacions, els diferents elements que componen el rètol i els instal·lem i connectem al lloc, realitzat tot per professionals amb experiència.